Parkeren bij het vliegveld

Of je nou met de auto gaat of met de motor, het parkeren bij een luchthaven is altijd iets om even bij stil te staan. Ga je voor langere tijd op vakantie, dan zijn er altijd mogelijkheden voor lang parkeren. Waar men voorheen vaak gebruik maakte van bijvoorbeeld een luchthaven taxi of vrienden of familie die je bij het vliegveld af konden zetten, wordt steeds meer gebruik gemaakt van de mogelijkheden voor lang parkeren bij luchthavens. Het wordt ook steeds makkelijker gemaakt, kijk bijvoorbeeld naar Parkeren vliegveld Dusseldorf.

Nederlanders maken steeds vaker gebruik van andere Europese luchthavens om reisjes en vakanties te boeken. Vanaf de oostelijke provincies is het zelfs dichterbij om via Dusseldorf te vliegen dan bijvoorbeeld vanaf Amsterdam. De prijzen kunnen tussen verschillende luchthavens vaak erg varieren, waardoor een vlucht vanaf Dusseldorf soms vele malen voordeliger kan zijn. Dusseldorf International Airport is de derde grootste luchthaven van Duitsland, er kan vanaf Dusseldorf naar meer dan 180 bestemmingen wereldwijd worden gevlogen.

Via eenvoudige Nederlandstalige website kun je voordat je naar het vliegveld al een plaats reserveren voor de parking. Hierbij kun je zelf kiezen of je in de overdekte parkeergarage wilt staan, of liever de goedkopere buiten parking. Er worden vanaf beide parkeerplaatsen mogelijkheden geboden voor pendeldiensten en valetservice. Wanneer je met de auto gaat, kun je zelfs gebruik maken van de autowas service. Je kunt je auto na een heerlijke vakantie of een zakenreis weer zo goed als nieuw ophalen door een professionele auto was service.